Συχνές Ερωτήσεις

Γιατί να προτιμήσω τα προϊόντα Callisto, σε σχέση με αυτά που χρησιμοποιούσα μέχρι σήμερα;

Γιατί τα προϊόντα Callisto βασίζονται στις ευεργετικές για την επιδερμίδα ιδιότητες του εκκρίματος του σαλιγκαριού. Γιατί είναι απόλυτα φυσικά, έχουν δημιουργηθεί με σεβασμό στις ανάγκες της επιδερμίδας και δεν περιέχουν parabens ή άλλα συστατικά τα οποία θεωρούνται ως πιθανώς βλαβερά για την υγεία. Γιατί εγγυόμαστε για την υψηλή τους ποιότητα και τα απτά αποτελέσματα. Γιατί είναι παρασκευασμένα σύμφωνα με τις αυστηρότερες προδιαγραφές της ΕΕ, είναι δερματολογικά ελεγμένα και ιδανικά για τις ανάγκες της ευαίσθητης επιδερμίδας. Εκτός από όλα αυτά, γιατί είναι προϊόντα τα οποία αναπτύχθηκαν και παρασκευάζονται στην Ελλάδα.

Πώς το έκκριμα του σαλιγκαριού προκαλεί την ανανέωση της επιδερμίδας;

Οι ινοβλάστες είναι κύτταρα τα οποία συνθέτουν τις πρωτεΐνες των ινών του συνδετικού ιστού του δέρματος. Είναι υπεύθυνες για τη δημιουργία όλων των στοιχείων της δομής του δέρματος, περιλαμβανομένου του κολλαγόνου, των ινών ελαστίνης, των δομικών γλυκοπρωτεϊνών και των πρωτεογλυκανών της θεμέλιας ουσίας του δερματικού ιστού.

Όταν το έκκριμα του σαλιγκαριού έρχεται σε επαφή με την επιδερμίδα, διεγείρει άμεσα τις ινοβλάστες, βελτιώνει τις λειτουργικές τους δυνατότητες και αυξάνει το ρυθμό λειτουργίας τους. Έτσι, επαναδραστηριοποιούνται χωρίς χημικές ουσίες οι φυσικοί μηχανισμοί ανανέωσης του δέρματος, οι οποίοι σε μικρό χρονικό διάστημα αποκαθιστούν τη λάμψη, τη σφριγηλότητα και την ελαστικότητα της επιδερμίδας.

Αναφέρετε ότι τα προϊόντα σας δρουν βαθιά μέσα στο δέρμα. Πώς γίνεται αυτό;

Το έκκριμα του σαλιγκαριού, με τις αναπλαστικές του ιδιότητες, αυξάνει την ταχύτητα πολλαπλασιασμού των κυττάρων, συντελώντας στην αύξηση του όγκου της επιδερμίδας. Βοηθά στην αποβολή των νεκρών κυττάρων και αυξάνει την παραγωγή υαλουρονικού οξέος. Βελτιώνει την πυκνότητα του δικτύου κολλαγόνου και διευκολύνει τη φυσική διαδικασία σύνθεσης νέων ινών ελαστίνης. Οι διεργασίες αυτές επιτελούνται σε κυτταρικό επίπεδο και συντελούν στην αναδόμηση της επιδερμίδας εκ των έσω.

Το δέρμα μου είναι πάρα πολύ ευαίσθητο. Μπορώ να χρησιμοποιήσω τα προϊόντα Callisto;

Για όλα μας τα προϊόντα κάναμε τους απλούς δερματολογικούς ελέγχους, οι οποίοι γίνονται σε ανθρώπους που δεν έχουν προβλήματα με την επιδερμίδα τους. Συνεχίσαμε όμως και στο επόμενο επίπεδο των δερματολογικών ελέγχων, αυτό της ευαίσθητης επιδερμίδας. Κάναμε λοιπόν δερματολογικούς ελέγχους σε ανθρώπους με ευαίσθητη επιδερμίδα και τα αποτελέσματα ήταν εκπληκτικά. Αποδίδουμε τα αποτελέσματα αυτά στο γεγονός ότι τα συστατικά που χρησιμοποιούμε για την παρασκευή των προϊόντων μας έχουν τις πιο υψηλές προδιαγραφές. Από τις μέχρι τώρα δοκιμές μας, το 98,7 των γυναικών που δοκίμασαν τα προϊόντα μας δεν είχαν το οποιοδήποτε πρόβλημα με την επιδερμίδα τους, ενώ ταυτόχρονα είδαν σημαντικά αποτελέσματα στο πρόσωπό τους. Μπορούμε να σας διαβεβαιώσουμε ότι ακόμη και τα πιο ευαίσθητα δέρματα δεν έχουν κανένα πρόβλημα με τα προϊόντα Callisto.

Είναι αποτελεσματικά για όλες τις ηλικίες;

Ναι, είναι κατάλληλα και αποτελεσματικά για όλες τις ηλικίες:

Για τις νεαρές ηλικίες, το έκκριμα ενυδατώνει και περιποιείται, δίνει λάμψη, ανοίγει τους βουλωμένους πόρους, περιορίζει την ακμή, επουλώνει και περιορίζει τα σημάδια της ακμής και το κυριότερο παρέχει την απαραίτητη πρόληψη, για μια υγιή και νεανική επιδερμίδα στις μεγαλύτερες ηλικίες.

Για τις μεσαίες ηλικίες, το έκκριμα ενυδατώνει, θρέφει, εξαφανίζει λεπτές γραμμές, περιορίζει το βάθος των πρώτων ρυτίδων, επιβραδύνει ανάπτυξη νέων, δίνει ομοιόμορφο χρωματισμό, φρεσκάδα, απαλότητα, ελαστικότητα και λάμψη διαρκείας.

Για τις μεγαλύτερες ηλικίες, το έκκριμα ενυδατώνει βαθειά, αναπλάθει, συσφίγγει, αναζωογονεί, δίνει λάμψη, περιορίζει το βάθος των ρυτίδων, καθυστερεί την ανάπτυξη νέων, περιορίζει πανάδες και κηλίδες, λύνει προβλήματα ξηρότητας, δίνει ελαστικότητα, για μια ξεκούραστη και λαμπερή επιδερμίδα.

Πώς μπορώ να προσδιορίσω τον τύπο της επιδερμίδας μου; Είναι τα προϊόντα της Callisto κατάλληλα για όλους τους τύπους επιδερμίδας;

Για να μπορέσετε να προσδιορίσετε τον τύπο του δέρματός σας, πατήστε «εδώ» και ακολουθήστε τις οδηγίες. Το βέβαιο είναι ότι αν ξανακάνετε την ίδια διαδικασία κάποια άλλη μέρα, μάλλον θα μπερδευτείτε λίγο, καθώς οι περισσότερες γυναίκες εμφανίζουν μικρομεταβολές στο πρόσωπό τους, ακόμη και μέσα στον ίδιο μήνα, γεγονός που οφείλεται κυρίως στον έμμηνο κύκλο τους.

Επιλέγοντας λοιπόν την κρέμα που σας ταιριάζει περισσότερο, θα διαπιστώσετε ότι τα προϊόντα  Callisto είναι απόλυτα αποτελεσματικά, λόγω της μοναδικής τους σύνθεσης και κυρίως λόγω του υψηλού ποσοστού εκκρίματος σαλιγκαριού που περιέχουν. Το έκκριμα του σαλιγκαριού δρα σε κυτταρικό επίπεδο, ενυδατώνει τις βαθύτερες στιβάδες της επιδερμίδας και συντελεί στην ανάπτυξη του υγιούς ιστού και στην αναδόμηση της επιδερμίδας εκ των έσω. Τα προϊόντα Callisto αντιμετωπίζουν την επιδερμίδα σαν σύνολο και δεν προσπαθούν απλά να εξαλείψουν τα συμπτώματα που εμφανίζει. Μετά από μόλις μερικές ημέρες η επιδερμίδα σας θα αρχίσει να αποκτά φωτεινότητα και σφρίγος, ακριβώς επειδή ενυδατώνεται, θρέφεται και αναζωογονείται εκ των έσω.

Ποιο προϊόν να χρησιμοποιήσω για να εξαφανίσω τις πανάδες και τις καφέ κηλίδες από την επιδερμίδα μου;

Πρώτα πρώτα θα πρέπει να πούμε ότι πανάδες και καφέ κηλίδες που υπάρχουν στο πρόσωπο για πολλά χρόνια χρειάζονται συνεχή φροντίδα για να εξαφανιστούν. Στις δοκιμές που έκανε το επιστημονικό προσωπικό του εργαστηρίου μας σε Ελληνίδες, είδε τη χαρά σε πρόσωπα γυναικών από τις οποίες οι πανάδες και οι κηλίδες εξαφανίστηκαν πλήρως. Όπως έδειξαν οι δοκιμές μας, κηλίδες που εμφανίστηκαν προ 1-2 ετών, θα αρχίσουν να αποχρωματίζονται από τις πρώτες μέρες χρήσης και είναι βέβαιο ότι σταδιακά θα εξαφανισθούν. Κηλίδες πενταετίας θα αρχίσουν να αποχρωματίζονται αργότερα και θα εξαφανισθούν ή θα περιορισθούν δραστικά, με την πάροδο του χρόνου. Σε περιπτώσεις κηλίδων, εφόσον επιθυμούμε θεαματικά αποτελέσματα, θα χρησιμοποιούμε πρωί και βράδυ μικρή ποσότητα ορού προσώπου της Callisto και κατά τη διάρκεια της ημέρας μία από τις κρέμες προσώπου, ανάλογα με τον τύπο της επιδερμίδας μας.

Υπάρχει κάποιο προϊόν για τις ηλικιακές κηλίδες;

Το φυσικό έκκριμα σαλιγκαριού που περιέχει ο ορός προσώπου της σειράς Callisto  είναι αποτελεσματικό και για τις ηλικιακές κηλίδες. Βεβαίως, όσο μεγαλύτερη είναι η ηλικία, τόσο δυσκολότερο είναι και το πρόβλημα. Η διαφορά όμως θα είναι εμφανής σε σύντομο χρονικό διάστημα.

Διάβασα ότι το έκκριμα του σαλιγκαριού είναι αποτελεσματικό για τη ροδόχρου ακμή. Να το χρησιμοποιήσω;

Πράγματι, υπάρχει πρόσφατη ευρεσιτεχνία η οποία κατοχυρώθηκε στην Υπηρεσία Ευρεσιτεχνιών των ΗΠΑ, με αριθμό 20170281690 και φέρει τον τίτλο «Φαρμακευτική Σύνθεση για την Πρόληψη, Αντιμετώπιση και Θεραπεία της Ροδόχρου Ακμής, Αποτελούμενη από Έκκριμα Σαλιγκαριού, Χαμομήλι και Πρόπολη» (Pharmaceutical Composition for Preventing, Treating and Curing Rosacea, Comprising Snail Slime, Chamomile and Propolis). Σύμφωνα με αυτήν, το έκκριμα του σαλιγκαριού θα μπορούσε να χρησιμοποιηθεί συμπληρωματικά με οποιαδήποτε άλλη θεραπεία, με σκοπό πρόληψη, αντιμετώπιση και θεραπεία της ροδόχρου ακμής.

Επίσης, από τη δική μας εμπειρία, ο ορός προσώπου της σειράς Callisto έχει εξαιρετικά αποτελέσματα στη ροδόχρου ακμή. Όσοι δοκίμασαν τον ορό είδαν σε πολύ μικρό χρονικό διάστημα να εξαφανίζεται η ξηρότητα από το πρόσωπό τους. Η αίσθηση κνησμού και καύσου περιορίσθηκε σημαντικά. Η τραχιά υφή της επιδερμίδας αποκαταστάθηκε. Η ερυθρότητα, οι φλεγμονές και οι κοκκινίλες περιορίσθηκαν και αυτές σημαντικά. Τέλος, όπως δηλώνουν οι ίδιοι, με τη χρησιμοποίηση του ορού η πάθηση διατηρείται σε κατάσταση ύφεσης για μεγάλο χρονικό διάστημα και οι εμφανιζόμενες εξάρσεις και η έντασή τους περιορίζονται κατά πολύ. Παρ’ όλα αυτά, σε όλες τις περιπτώσεις, σας προτείνουμε  να συμβουλεύεστε τον δερματολόγο σας.

Έχω ψωρίαση, έκζεμα, μέλασμα. Ποιο προϊόν να χρησιμοποιήσω;

Είναι δεδομένο ότι το έκκριμα του σαλιγκαριού, χωρίς να μπορούμε να πούμε ότι θεραπεύει, εν τούτοις δημιουργεί καλύτερες συνθήκες και συμβάλλει στον περιορισμό των συμπτωμάτων και της ψωρίασης και των εκζεμάτων και του μελάσματος. Παρ’ όλα αυτά, σε όλες τις περιπτώσεις, σας προτείνουμε  να συμβουλεύεστε τον δερματολόγο σας.

Είναι τα προϊόντα σας αποτελεσματικά για όλους;

Είμαστε απόλυτα βέβαιοι ότι τα προϊόντα της σειράς Callisto είναι αποτελεσματικά. Αυτή η βεβαιότητα προέρχεται και από τις πολλαπλές κλινικές δοκιμές που έχουμε κάνει και από τα πολύ καλά λόγια που μας λένε αυτοί που τα χρησιμοποιούν. Δεν σας υποσχόμαστε ούτε «άμεσα αποτελέσματα» ούτε «θαύματα». Είμαστε όμως βέβαιοι ότι μόλις τα χρησιμοποιήσετε θα διαπιστώσετε πόσο αποτελεσματικά είναι. Η περιποίηση της επιδερμίδας είναι μία συνεχής, προοδευτική διαδικασία, όσο συνεχής είναι και η σχέση μας με το γυμναστήριο και βέβαια τα αποτελέσματά του στο σώμα μας. Τα προϊόντα μας είναι φτιαγμένα με πολλή σεβασμό στον καταναλωτή και ναι, πιστεύουμε ότι εάν κάποιος τα χρησιμοποιήσει σωστά, θα δει σημαντικά αποτελέσματα στην επιδερμίδα του.

Πόσο σύντομα θα δω βελτίωση στο πρόσωπό μου;

Όλα εξαρτώνται από το πρόσωπό σας. Εάν η επιδερμίδα σας έχει σημαντικά προβλήματα εμφάνισης, είναι βέβαιο ότι πολύ σύντομα θα δείτε αποτελέσματα που θα σας εντυπωσιάσουν. Συχνά ακούμε για ορατά αποτελέσματα σε λιγότερο από μια εβδομάδα. Αντίθετα, αν η επιδερμίδα σας είναι καθαρή και χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα, πολύ σύντομα θα δείτε την λάμψη και την απαλότητα. Το κυριότερο όμως είναι ότι επιτυγχάνετε την πρόληψη και επιβραδύνετε τα προβλήματα που φέρνει ο χρόνος.

Πού μπορώ να βρω δείγματα για να δοκιμάσω τα προϊόντα σας;

Δεν υπάρχουν καλλυντικά προϊόντα που να εμφανίζουν άμεσα αποτελέσματα. Για να αποκτήσετε εικόνα για την αποτελεσματικότητα ενός προϊόντος απαιτείται χρονική περίοδος χρήσης τουλάχιστον 30 ημερών. Δεν θέλουμε να σας υποσχεθούμε ούτε «άμεσα αποτελέσματα» ούτε «θαύματα». Επειδή, μετά από πολλαπλές κλινικές δοκιμές και μετά από τα πολύ καλά λόγια που μας λένε αυτοί που τα χρησιμοποιούν, γνωρίζουμε ότι τα προϊόντα της σειράς Callisto είναι αποτελεσματικά, είμαστε βέβαιοι ότι μόλις τα χρησιμοποιήσετε θα διαπιστώσετε πόσο αποτελεσματικά είναι και στη συνέχεια δεν θα τα αποχωρίζεστε. Ο μοναδικός λόγος για τον οποίο διαθέτουμε στα φαρμακεία έναν πολύ μικρό αριθμό δειγμάτων είναι το μάρκετινγκ και τίποτε άλλο.

Είναι τα προϊόντα σας φυσικά προϊόντα;

Όλα τα προϊόντα της σειράς Callisto είναι φυσικά προϊόντα ομορφιάς, γιατί χρησιμοποιούν απόλυτα φυσικά συστατικά, όπως το έκκριμα του σαλιγκαριού, την αλόη, το μέλι, το έλαιο αργκάν, το ελαιόλαδο κλπ, με σκοπό να ενυδατώνουν, να θρέφουν και να αναζωογονούν την επιδερμίδα. Μάλιστα τα περισσότερα από τα φυτικά συστατικά που χρησιμοποιούμε είναι οργανικά καλλιεργημένα και πιστοποιημένα. Παρ’ όλα αυτά, η λέξη «φυσικά» ίσως να μην είναι η πλέον ακριβής, γιατί χρησιμοποιούμε επίσης τα πιο προηγμένα συστατικά που έχει να επιδείξει η επιστήμη της κοσμητολογίας. Εάν κάποιο προϊόν είναι φτιαγμένο από φυσικά συστατικά μόνο, δεν χρησιμοποιεί καινοτόμα συστατικά και έτσι χάνονται τα οφέλη που προσφέρουν οι φαρμακευτικές ουσίες και η τεχνολογία. Η φιλοσοφία μας είναι η εξής: είμαστε αποφασισμένοι να προσφέρουμε υπέροχα στη χρήση προϊόντα που θα έχουν τα καλύτερα δυνατά αποτελέσματα. Έτσι, είμαστε περήφανοι να λέμε ότι συνδυάζουμε ό,τι καλύτερο μας προσφέρει η φύση, με τα επιτεύγματα της επιστήμης, με σκοπό να σας προσφέρουμε τα πιο αποτελεσματικά προϊόντα ομορφιάς.

Έχουν τα προϊόντα σας Parabens;

Παρ’ όλο που δεν υπάρχει μελέτη που να αποδεικνύει επαρκώς ότι τα parabens είναι βλαβερά για την υγεία, εν τούτοις υπάρχουν ενδείξεις που τα συνδέουν με ορμονικές διαταραχές, με τον καρκίνο και ειδικότερα τον καρκίνο του μαστού και με προβλήματα του ανδρικού και του γυναικείου αναπαραγωγικού συστήματος (διαβάστε όλα τα νέα στοιχεία για τα parabens εδώ). Για το λόγο αυτό, τα προϊόντα Callisto δεν περιέχουν parabens.

Επιπλέον, δεν περιέχουν αλκοόλ, παραφινέλαιο, petroleum jelly, προπυλενική γλυκόλη, συνθετικές χρωστικές ουσίες και οποιοδήποτε άλλο συστατικό για το οποίο υπάρχουν ενδείξεις ότι θα μπορούσε να δημιουργεί πρόβλημα στον ανθρώπινο οργανισμό.

Έχετε κάνει δερματολογικούς ελέγχους στα προϊόντα σας;

Όταν βλέπετε στη συσκευασία ενός καλλυντικού την ένδειξη «δερματολογικά ελεγμένο», σημαίνει ότι ο κατασκευαστής του παρέδωσε το εν λόγω προϊόν του σε εξειδικευμένη εταιρεία, η οποία έκανε δερματολογικούς ελέγχους σε ανθρώπους που δεν είχαν κάποιο πρόβλημα στην επιδερμίδα τους. Εάν ο κατασκευαστής των καλλυντικών επιθυμεί, προχωρά στο επόμενο επίπεδο των δερματολογικών ελέγχων, όπου οι έλεγχοι αυτοί γίνονται σε ανθρώπους με ευαίσθητη επιδερμίδα. Στην περίπτωση αυτή και εφόσον δεν δημιουργήσουν πρόβλημα, τα εν λόγω καλλυντικά θα αναγράφουν στη συσκευασία τους: «δερματολογικά ελεγμένο για ευαίσθητες επιδερμίδες».

Ναι, τα προϊόντα της σειράς Callisto έχουν περάσει με επιτυχία και τους δύο τύπους δερματολογικών ελέγχων και είναι κατάλληλα ακόμη και για τις πιο ευαίσθητες επιδερμίδες. Δοκιμάστε τα άφοβα!

Έχετε πάρει έγκριση από τον Ελληνικό Οργανισμό Φαρμάκων (ΕΟΦ) για τα προϊόντα σας;

Για κάθε ένα από τα προϊόντα έχει υποβληθεί πλήρης φάκελος, με όλα τα στοιχεία στον ΕΟΦ (Α.Π. ΕΟΦ: 72362, 72363, 72364, 72365) . Η Holistic Health Synergies, για τις διαδικασίες εγκρίσεως των προϊόντων της, ακολουθεί κατά γράμμα τις νόρμες της Ευρωπαϊκής Ένωσης. Επίσης, από τον Ιούνιο του 2013, όλες οι εταιρείες καλλυντικών προϊόντων είναι υποχρεωμένες να γνωστοποιούν τα προϊόντα τους στην ΕΕ, καθώς και να βεβαιώνουν για το ότι ακολουθήθηκαν όλες οι ορθές πρακτικές παρασκευής τους, όπως αυτές έχουν καθοριστεί από την Ευρωπαϊκή Ένωση. Η EE έχει ενημερωθεί για τα προϊόντα της σειράς Callisto (CPNP: 2075045, 2075049, 2075053, 2075058, 2075174).

Πού συντηρούνται τα καλλυντικά της Callisto; Χρειάζονται ψυγείο;

Όχι, δεν χρειάζεται να τα βάλετε στο ψυγείο, ακόμη και το καλοκαίρι. Τα καλλυντικά μας έχουν περάσει όλους τους απαιτούμενους ελέγχους σταθερότητας και αποτελεσματικότητας. Όμως είναι πολύ σημαντικό να τα διατηρείτε πάντοτε σε σκιά και σε δροσερό μέρος. Σας παρακαλούμε μην τα ξεχάσετε ποτέ κάτω από την ηλιακή ακτινοβολία ή πάνω στο καλοριφέρ, γιατί σίγουρα θα αλλάξουν σημαντικά οι ιδιότητές τους.

Τι προέλευση έχουν τα προϊόντα Callisto;

Τα προϊόντα της σειράς Callisto έχουν αναπτυχθεί και ελεγχθεί από Έλληνες επιστήμονες και έχουν κατασκευασθεί από Ελληνικό εργοστάσιο που κατασκευάζει καλλυντικά προϊόντα, στον Άγιο Δημήτριο Αττικής.

Με ποια διαδικασία παίρνετε το έκκριμα από τα σαλιγκάρια; Παθαίνουν κάτι από τη διαδικασία αυτή;

Η συλλογή του βιολογικού εκκρίματος του σαλιγκαριού γίνεται με απόλυτο σεβασμό στο μικρό αυτό ζωάκι. Η μέθοδος είναι πρωτοποριακή  και τα σαλιγκαράκια δεν παθαίνουν απολύτως τίποτε. Με το πέρας της διαδικασίας και μόλις μας δώσουν το πολύτιμο έκκριμά τους, επιστρέφουν στο φυσικό περιβάλλον στο οποίο ζούσαν και θα εξακολουθήσουν να ζουν. Ένα μήνα αργότερα, θα χρησιμοποιηθούν πάλι, και με την ίδια διαδικασία, θα μας ξαναδώσουν το έκκριμά τους, ουσία που δεν μπορεί να παραχθεί ούτε και στο πιο εξελιγμένο εργαστήριο. Από την άλλη πλευρά, το έκκριμα δεν έρχεται σε επαφή ούτε με χημικά για να υποστεί αλλοίωση και να χάσει κάποιες από τις ιδιότητές του, ούτε καν με νερό, ώστε να αποφευχθεί η υποβάθμιση της αξίας των ενζύμων του από την υδρόλυση.

Για την κατασκευή και τον έλεγχο των προϊόντων σας, κάνετε δοκιμές σε ζώα;

Η όλη διαδικασία παρασκευής των προϊόντων μας και πριν αυτά φθάσουν στον καταναλωτή, περιλαμβάνει και δοκιμές, οι οποίες όμως ούτε έγιναν, ούτε πρόκειται να γίνουν ποτέ σε ζώα. Επειδή τα προϊόντα μας είναι φυσικά, είμαστε τόσο πολύ πεπεισμένοι για το πόσο ασφαλή είναι, που κάνουμε τις κλινικές μας δοκιμές σε ανθρώπους που έχουν ευαίσθητη επιδερμίδα ή έχουν προβλήματα στην επιδερμίδα τους.

Αγοράζοντας προϊόντα από την ιστοσελίδα σας, πληρώνω έξοδα μεταφοράς;

Εάν το συνολικό κόστος των προϊόντων που παραγγείλατε υπερβαίνει το ποσό των 50.00€, δεν χρεώνεστε με τα έξοδα αποστολής (3.00€) και αντικαταβολής (3.00€).  Για κόστος μικρότερο των 50.00€ επιβαρύνεστε με τα εν λόγω έξοδα.

Πώς και πότε παραλαμβάνω την παραγγελία μου;

Τα προϊόντα που παραγγείλατε θα σας παραδοθούν από την εταιρεία ταχυμεταφορών ΕΛΤΑ courier. Εάν τοποθετήσετε την παραγγελία σας μέχρι την 13:00, το δέμα θα σας παραδοθεί στην πόρτα σας, την επόμενη εργάσιμη ημέρα ή την μεθεπόμενη (συνήθως στα νησιά). Για περισσότερες λεπτομέρειες, σας παρακαλούμε διαβάστε για τους τρόπους αποστολής εδώ.